Prima pagină > Esee > „…pe lume se afla totdeauna multe de iubit: oamenii, o piatra de cimp, o floare, casa ta, viata asa cum e ea: grea, usoara, dar care merita s-o traiesti…!

„…pe lume se afla totdeauna multe de iubit: oamenii, o piatra de cimp, o floare, casa ta, viata asa cum e ea: grea, usoara, dar care merita s-o traiesti…!

Viata este cel mai de pret lucru care ni s-a dat de cel de Sus si trebuie sa pretuim acest fapt. Dar nu am fi putut exista fara un sentiment ce domneste in lume: Iubirea. Iubirea este cea care ne alimenteaza zi de zi, ne trezeste dorinta de a exista, ne indruma de a face ceva frumos pe aceasta lume care sa ramina vesnic. Iubirea uneste oamenii, coordoneaza relatiile dintre ei. Ea este Regina Universului.

Din pacate, viata este scurta, dar daca stii cum sa o traiesti, cind vei ajunge la sfirsitul ei si vei privi inapoi, vei ramine multumit. Atunci vei realiza ca ai trait nu o viata, dar un basm cu un final fericit. Iata de ce fiecare moment din viata si fiecare detaliu din jur conteaza. Chiar o floare sau un fluture care zboara emana o dragoste fata de tot ce-i inconjoara.

Viata este un cerc inchis care nu poate fi rupt de nimeni si nimic. In Biblie este o porunca: iubeste-l pe aproapele tau, dar si pe dusmanii tai. Omul esteimperfect si de foarte multe ori greseste, dar din greseli se invata. Si daca iubesti, atunci poti ierta pentru ca iubirea poate face totul. Ea poate misca chiar sori si stele daca e nevoie. Nimic nu este imposibil pentru acest sentiment primordial. Viata este plina de obstacole, dar iubirea intotdeauna le invinge.

Reclame
Categorii:Esee
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: